Verwarming voor nieuwbouw en renovatie

BEL Technics heeft voor uw nieuwbouw of renovatieproject de juiste verwarmingsoplossing in huis. Wij bespreken samen met u uw project en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Uw project wordt door onze technische experts geanalyseerd. Vervolgens werken wij een optimaal verwarmingsconcept uit op maat van uw project en uw behoeften.

Van bij de aanvang van het bouw – of renovatieproject is het belangrijk om rekening te houden met de energiezuinigheid van uw woning. Dit is niet enkel goed vanuit ecologisch standpunt, het biedt ook meerdere voordelen voor u:

T.L

Body

Beste,

Gisteren is er een specialist van jullie team ons mazout probleem komen oplossen.
Ik wil jullie bedanken voor de uitmuntende service en vakkennis.
Na 7 weken zonder verwarming en verschillende techniekers op bezoek te hebben gehad merk ik onmiddellijk het verschil met jullie concullega’s.
Niet enkel in communicatie maar ook in eerlijke prijzen, advies en snelheid van werken is het een verademing ten aanzien van de concurrentie.

Bedankt en fijn weekend gewenst!

Februari 2019

Onderhoud

Hou uw verwarming in topconditie met een periodiek onderhoud.

Voor een verwarmingsinstallatie op stookolie geldt een jaarlijks onderhoud en voor een gasinstallatie een tweejaarlijks onderhoud. Een regelmatig onderhoud zorgt er voor dat het risico op dure herstellingen verkleind, de levensduur wordt verlengd en het maximaliseert het rendement van uw ketel.

Contacteer ons voor bijkomende informatie en het maken van een afpraak info@belgroup.be - 0496/123.203 - 0473/81.81.84 - 0495/93.35.09

J.L.

Body

Beste mevrouw Vangramberen,

Wij willen jullie bedanken voor jullie snelle interventie. Bij deze is het probleem opgelost en wij zijn dan ook heel tevreden over jullie diensten.

Mei 2018

L.V.

Body

Beste Frank,

ik wens u en uw broer te bedanken voor het geleverde werk. Top! Bedankt!

Mei 2018

S.P.

Body

Beste mijnheer Scherens,

Wij wensen u een uw team te bedanken voor de goede werken.

Arpil 2018

Vervangen van een bestaande verwarmingsinstallatie

Voor het vervangen van een bestaande verwarmingsinstallatie bent u bij BEL Technics aan het juiste adres! U verwarmt vandaag op stookolie en wenst dat te zo te houden. Of uw oude gasketel dient te worden vervangen. Of misschien opteert u om over te schakelen van stookolie naar gas. BEL Technics is u hiervoor graag van dienst. Voor het vervangen uw oude installatie adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Uw project wordt door onze technische experts geanalyseerd. Vervolgens werken wij een optimaal verwarmingsconcept uit op maat van uw project en uw behoeften.