mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank
mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank
Maak een afspraak Belares-arrow-white-right

De mazouttank reinigen

De mazouttank laten reinigen doe je meestal in het kader van een neutralisatie, verwijdering of sanering. In bepaalde gevallen kan het ook een goed idee zijn om een mazouttank te laten reinigen wanneer je hem nog wel verder wil gebruiken, bijvoorbeeld wanneer er problemen opduiken of je brander regelmatig uitvalt. Maar wat houdt de reiniging van je mazouttank in, wat komt erbij kijken en waar moet jij als consument rekening mee houden?

 

 

Een mazouttank reinigen: hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer je de mazouttank laat reinigen, wordt het vuil uit de tank verwijderd. Na de reiniging kan je tank geneutraliseerd of verwijderd worden, of kan je hem op een veilige manier verder blijven gebruiken. Voor de reiniging komt er een technieker bij je langs die eerst en vooral jouw ondergrondse of bovengrondse mazouttank volledig leegmaakt. Daarna wordt de tank gereinigd met biologisch afbreekbare producten. Het residu en het afvalwater worden afgevoerd naar een erkende verwerkingsinstallatie. Na de reiniging ontvang je een conformiteitsattest van de erkende technicus.

 

 

De mazouttank laten reinigen door een erkend technicus

De kostprijs om een mazouttank te laten reinigen, is telkens afhankelijk van de situatie. En de vele voordelen die eraan verbonden zijn, die ervaar je meteen. Na de reiniging van je mazouttank werkt je verwarming immers weer als voorheen. Vaak wordt de mazouttank na de reiniging verwijderd. Bij zo’n buitengebruikstelling geeft de erkende technicus je altijd een attest. Dit is wettelijk verplicht. Op het attest staat dat het hele reinigings- en verwijderingsproces volgens de regels verlopen is. De naam van de technicus en zijn erkenningsnummer staan eveneens op het attest vermeld. De mazouttank reinigen? Dat start dus gewoon bij Bel Group.

 

 

De mazouttank laten reinigen voor de verkoop van je woonst

Heb je de mazouttank laten reinigen voor de verkoop van je huis? Dan zijn de kosten meestal voor jou als verkoper, tenzij anders overeengekomen. Voor een offerte op maat ben je welkom bij Bel Group. Wij bekijken elke situatie apart voor een correcte prijsberekening.

 

Bij de verkoop is het belangrijk dat je een geldig conformiteitsattest van de mazouttankkeuring kunt voorleggen als de tank nog in gebruik is. Had je vroeger een tank of is deze geneutraliseerd of verwijderd, en nog steeds aanwezig in de nabijheid van de woning? Ook in dat geval heb je een conformiteitsattest nodig.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Wil je graag meer weten over de mazouttank laten reinigen en alle bijkomstigheden? Of ben je reeds overtuigd dat een reiniging nodig is en wil je een offerte op maat? Neem vandaag nog contact op met Bel Group en wij helpen je graag verder.

Case II Keerbergen
Download case
Case I. Kessel-Lo
Download case
Wij zijn trots
op onze realisaties!
Ontdek hier onze projecten
Bekijk alle referenties mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank
mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank
Contacteer ons

Jouw comfort is onze norm. Heb je nog vragen over onze diensten of wil je advies van onze experts?

We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek om een voorstel op maat te maken.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank
mazouttank mazouttank reinigen reiniging mazouttank mazouttank reiniging tank