mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank
mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank
Maak een afspraak Belares-arrow-white-right

Zo laat je je mazouttank verwijderen

Is je mazouttank defect? Stap je over op een nieuwe verwarmingsbron? Of kreeg je na de keuring van je tank het nieuws dat je je mazouttank moet laten verwijderen? Dan zit je vast met heel wat vragen. En laat Bel Group daar nu net het antwoord op weten!

Een mazouttank verwijderen, kan dat zomaar?

Beschik je over een bovengrondse tank? Dan is je mazouttank verwijderen niet moeilijk. Ook ondergrondse tanks kunnen verwijderd worden als dit technisch mogelijk is. Liggen er bijvoorbeeld waterleidingen in de weg? Dan is het verwijderen van de ondergrondse tank vaak onmogelijk. In dat geval is het beter om de ondergrondse mazouttank te laten neutraliseren of saneren.

 

 

Zo wordt je mazouttank verwijderd

Het proces om een bovengrondse mazouttank te verwijderen, begint bij het ledigen van de tank. Daarna wordt de mazouttank gereinigd met biologisch afbreekbare producten. Het afvalwater hiervan gaat naar een erkende verwerkingsinstallatie.

Het proces om een bovengrondse mazouttank te verwijderen, begint bij het ledigen van de tank.
Het hele reinigingsproces gebeurt trouwens altijd door een erkende technicus zodat alles correct en vlekkeloos verloopt. Je ontvangt hiervan ook een attest. Daarna volgt de ontmanteling van jouw tank. Op die manier wordt hij buiten gebruik gesteld. Tot slot wordt de mazouttank afgevoerd, waarbij het ijzer van de tank naar een recyclagebedrijf gaat. Het verwijderen van een ondergrondse mazouttank daarentegen, is een heel ander verhaal. Indien het lukt om deze weg te halen, wordt het gat achteraf opgevuld met zand. De verwijderde aarde wordt eveneens teruggelegd.
Na je mazouttank te verwijderen, kan je nog steeds bij Bel Group terecht voor nieuwe mogelijkheden.

Mazouttank verwijderen: wat is de volgende stap?

Na je mazouttank te verwijderen, kan je nog steeds bij Bel Group terecht voor nieuwe mogelijkheden. We bieden verschillende alternatieven aan ter vervanging van je oude mazouttank.

Wij hebben alle expertise om je huis te verwarmen met een andere warmtebron. Denk bijvoorbeeld aan gas of een moderne verwarmingsinstallatie, volledig afgestemd op jouw noden. We doen er namelijk alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen.

 

 

Een premie om je mazouttank te verwijderen

Of je van de overheid een premie krijgt wanneer je je mazouttank laat verwijderen? Het antwoord is jammer genoeg ‘nee’. De Vlaamse overheid voorziet geen premies om een mazouttank te verwijderen. Sommige steden of gemeenten zorgen echter wél voor een premie. Maar de locatie is daarbij niet het enige waarmee je dan rekening moet houden. Denk maar aan de grootte van de tank, het doel en de plaats van jouw mazouttank. Kijk dus altijd even na of je in aanmerking komt voor de premie.

 

Klaar om jouw mazouttank te laten verwijderen? Maak dan een afspraak met Bel Group.

Case II Keerbergen
Download case
Case I. Kessel-Lo
Download case
Wij zijn trots
op onze realisaties!
Ontdek hier onze projecten
Bekijk alle referenties mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank
mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank
Contacteer ons

Jouw comfort is onze norm. Heb je nog vragen over onze diensten of wil je advies van onze experts?

We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek om een voorstel op maat te maken.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank
mazouttank mazouttank verwijderen mazouttank laten verwijderen bovengrondse mazouttank verwijderen tank