• Fuelmaster Titan Dieselpomp
  • Truckmaster, de mobiele dieseltank
  • Bluemaster 4000 liter
  • Fuelmaster 1200 liter
  • Bluemaster 430 liter

U bent op zoek naar een opslagtank  voor uw auto's, machines, landbouwvoertuigen, heftrucks,.. Voor uw wagenpark wenst u een brandstofvoorziening op elke gewenste locatie? Dan bent u bij BEL Tankservice aan het juiste adres!

Met BEL Tankservice bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, vakbekwame technici en een persoonlijke dienstverlening!  Indien u wenst komt een expert van BEL Tankservice vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek om u te adviseren over de beste prijs/kwaliteit toepassing voor uw project.

BEL Tankservice biedt alleen tanks aan van hoogstaande kwaliteit, milieuvriendelijk en aan scherpe marktprijzen. Vertrouw de plaatsing van uw nieuwe installatie toe aan een expert! Kies voor BEL Tankservice!

Fuelmaster

Dubbelwandige opslagtanks voor de interne distributie van diesel.

Kostenbesparing – Het grote voordeel van deze opslagtank is dat u, uw eigen aankoop en verbruik van uw diesel veel beter kunt beheren en zodoende aanzienlijk kunt besparen in kosten en tijd!

Veiligheid – een betrouwbare en duurzame constructie beschermt tegen lekken en daardoor tegen milieuvervuiling. De pompkast beschermt het distributiesysteem tegen onbevoegde toegang en het ongunstige effect van weersomstandigheden. Een automatische overvulbeveiliging beschermt tegen overvulling van de tank. Het gebruik van hoogwaardig polyethyleen beschermt de reservoirs tegen mechanische schade. De reservoirs bieden bescherming tegen de schadelijke effecten van te hoge en te lage temperaturen en zijn tevens UV- gestabiliseerd.

Gemak – de goed doordachte constructie en het verfijnde ontwerp zorgt ervoor dat u het product jaren kunt gebruiken met minimaal onderhoud. Een registratiesysteem voor meerdere gebruikers, beschikbaar als optionele uitrusting, maakt het eenvoudig om de consumptie van brandstof te beheren. De vulleiding die in de behuizing van de FuelMaster is geplaatst maakt het eenvoudig het opslagtank te vullen en biedt de allerhoogste standaard met betrekking tot gebruiksveiligheid.

Truckmaster

De Truckmaster® is een mobiele opslagtank voor diesel met een moderne dispenserunit, die het leveren en tanken van brandstof op elke plek mogelijk maakt. Het is een ideale oplossing voor het bijtanken van zware apparatuur, zoals tractors, kranen en oogstmachines op de plaats waar ze worden gebruikt.

De TruckMaster® reservoirs zijn getest op naleving van the European Agreement (ADR) met betrekking tot het internationaal verboerden van gevaarlijke producten over de weg TruckMaster®
TM430 certificaat nr. 413/0/575 and TM 900 certificaat nr. 448/0/1237

Kostenbesparend – Vermindert stilstand die wordt veroorzaakt door de noodzaak naar een benzinestation te gaan voor nieuwe brandstof. Men kan voordelig tanken als men tankt wanneer de brandstofprijzen gunstig zijn, door zelf het tijdstip van het bijtanken te bepalen.

Veiligheid – er is een scheiding binnen het reservoir om het klotsen van brandstof te verminderen tijdens transport.

Mobiliteit – de reservoirs zijn stevig genoeg om vastgemaakt te worden aan de achterkant van de meeste trucks.
Er is een scheiding binnen het reservoir om het klotsen van brandstof te verminderen tijdens transport. Brandstof dat wordt getransporteerd zonder de scheiding, kan ervoor zorgen dat het reservoir of zelfs de auto, kantelt. Voertuigen kunnen overal van nieuwe brandstof worden voorzien.
De goed geprofileerde bodem en speciale functionele metalen hijsogen, die zich aan de zijkanten van de opslagtank bevinden, verzekeren veilig en eenvoudig transport.

Bluemaster

Blue Master®SLIM- Speciaal ontworpen voor stockage van 4000 liter AdBlue, waar wenig plaats is

Kostenbesparing – AdBlue altijd bij de hand en door in bulk in te kopen, profiteert u van lagere prijzen.

Veiligheid – een betrouwbare en duurzame constructie beschermt tegen lekken. De behuizing beschermt de uitgifte apparatuur tegen onbevoegde toegang en het ongunstige effect van weersomstandigheden. Een automatische overvulbeveiliging beschermt tegen overvulling van het reservoir. Het gebruik van hoogwaardig polyethyleen beschermt de reservoirs tegen mechanische schade. De reservoirs bieden bescherming tegen de schadelijke effecten van te hoge en te lage temperaturen (UV- gestabiliseerd).

Gemak – de goed doordachte constructie en het verfijnde ontwerp zorgt ervoor dat u het product jaren kunt gebruiken met minimaal onderhoud. Een toegangssysteem voor meerdere gebruikers beschikbaar als optionele uitrusting, maakt het eenvoudig om de consumptie van AdBlue te beheren. De vulleiding die in de behuizing van Blue Master is geplaatst, maakt het eenvoudig het AdBlue reservoir te vullen en garandeert de allerhoogste veiligheidstandaarden.